avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozite

am un litigiu, pentru care sunt nevoit sa cer o parte din impozit inapoi. impozitul este incasat de consiliul local al primariei sector 6. este suficient sa chem in instanta pt asta primaria sectorului 6? consiliul local al sectorului 6 face parte din primaria sectorului 6. nu este suficient ca am chemat primaria sectorului 6?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
goldfish, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa pe habitat sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere? bellefille bellefille Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al ... (vezi toată discuția)
Primaria versus unitate administrativ teritoriala cafea1 cafea1 Buna. Am chemat in judecata Primaria reprezentata prin primar. Judecatoarea m-a intrebat daca chem in judecata primaria sau unitatea administrativ teritoriala. ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva consiliul local ? calin_andrei calin_andrei Salut, am pe cineva (societate SRL) care a incheiat niste contracte cu Consiliul Local \"X\", s-a executat, facturi semnate, stampilate cu stampila primarului ... (vezi toată discuția)