avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

pfa

Buna ziua,
Am o mare nelamurire cu OG82 care a parut,sunt persoana fizica autorizata si am ca obiect de activitate comertu;l cu amanuntul, adica vand florii, conform OG58 trebuia s-a depun lunar declaratille acum confor noi ordonante OG82 ce trebuie s-a fac s-a mai depun sau nu , si ce nu mai inteleg ce sunt alea coonvetie civila confor codului civil?
V-a rog s-a ma ajute cineva s-a pot iesi din ceata deasa in care sunt acum.
Multumesc anticipat pentru raspunsurile primite
O zi buna va doresc

Alte discuții în legătură

Cod caen potrivit pentru productia de sandwich-uri care vor fi comercializate tot de catre producatori prin interemdiul unor automate Xtyana Xtyana Buna ziua, Ma aflu intr-o nebuloasa din care sper sa ma ajutati sa ies. Situatia mea sta cam asa: vreau sa produc sandwich-uri ( intr-o locatie), pe care ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pentru site online-comert flori krompaczki krompaczki Buna ziua, Recent mi-am stors creierii cu scopul de a infiinta o firma, mai mult axata pe comert. Dat fiind faptul ca lucrez mai mult in domeniul comertului ... (vezi toată discuția)
Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)