avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incheierea de infiintare Asoc de prop e definitiva si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incheierea de infiintare Asoc de prop e definitiva si irevocabila?

cum legalizez o Incheierea de infiintare a Asoc de prop? Se legalizeaza cu mentiunea definitiva si irevocabila? se investeste, se legalizeaza sau ambele?

multumesc
Cel mai recent răspuns: actoru_vlad , utilizator 14:41, 29 Septembrie 2010
Ati fost la judecatorie sa va legalizati infiintarea asociatiei?
as dori sa merg sa o legalizez insa trebuie sa fac o cerere..
nu stiu exact cum sa spun in cerere:
solicit eliberarea unui numar de 3 copii legalizate, de pe incheiere?
sau o copie investita si 2 legalizate?

incheierea se da cu recurs. Cum nu s-a facut recurs irevocabila, nu?
cer legalizarea cu mentiunea definitiva si irevocabila??

Nu va trebuie cerere pentru legalizare. Mergeti la judecatorie si faceti-va legalizarile

* La fiecare pas pe care il faceti primiti indrumari pentru urmatorul.
Sa nu uitati de imputernicire!!! :)
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
elga50, moderator
nicoleta_85 a scris:

as dori sa merg sa o legalizez insa trebuie sa fac o cerere..
nu stiu exact cum sa spun in cerere:
solicit eliberarea unui numar de 3 copii legalizate, de pe incheiere?
sau o copie investita si 2 legalizate?

incheierea se da cu recurs. Cum nu s-a facut recurs irevocabila, nu?
cer legalizarea cu mentiunea definitiva si irevocabila??

Dupa orice document original se pot face copii si se legalizeaza la notariat in cate exemplare doriti dumneavoastra fara a face vreo cerere. Va prezentati la un notar si solicitati sa va faca n copii legalizate pentru care platiti pe loc.
Daca aveti incheierea eliberata de judecatorul delegat, aceea este definitiva si pe veci. Termenul de recurs cred ca a trecut, avand in vedere ca este doar de 5 zile. Iar, conform legii, daca incheierea nu a fost contestata in acest terme inseamna ca a ramas definitiva.
Nu pierdeti vremea cu reinvestiri si parainvestiri.
Mai multe copii ale legalizarii se fac si direct la judecatorie. Eu asa am procedat cand am facut legalizarea - o singura data - am platit pentru 3 copii legalizate. O singura data.

Alte discuții în legătură

Nu pot sa legalizez hot de infiintare! de ce? nicoleta_85 nicoleta_85 am depus in luna mai la administratia sectorul 2 cerere de infiintare asoc de prop. (Noi eram de locatari) Dosarul a ajuns la Judecatoria 2. Instanta a admis ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort droni droni Buna ziua Mama mea are o sentinta de divort din 2004. Este plecata din tara, iar acum cand a dorit sa-si modifice actele la ambasada i s-a spus ca nu poate ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)