avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administratie publica. angajat contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administratie publica. angajat contractual

Buna ziua. Sunt angajat contractual la o primarie de comuna, ca referent I, cu atributii de bibliotecar si tot ce tine de cultura in general. Dar nu sunt angajata nici bibliotecar si nici referent cultural, sunt referent I, desi le fac din plin pe amandoua si chiar si altele. Am absolvit in acest an facultatea de administratie publica Babes Bolyai din Cluj. Pot beneficia de licenta pe care o detin sau nu? se poate transforma postul, sau ce se poate face? (Sunt angajata in administratia publica de 20 de ani).
multumesc.

Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 07:06, 30 Septembrie 2010
Ar trebui sa fie prinsa transformarea postului dumneavoastra din post cu studii medii in post cu studii superioare in planul de ocupare pentru anul 2011 care trebuie aprobat in aceasta perioada.
Oricum pana la 31.12.2010 sunt suspendate promovarile.
Daca se aproba de CL planul cu postul transformat atunci in 2011 o sa puteti participa la concursul pentru promovare.
Planul de ocupare se intocmeste doar pentru functiile publice...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in invatamant un bibliotecar? corina78 corina78 Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea unui aspect legat de încadrarea unui bibliotecar. Se poate încadra pe postul de bibliotecar SSD un absolvent al ... (vezi toată discuția)
Post bibliotecar școlar, condiții de studii ContSters441011 ContSters441011 Sunt bibliotecar scolar cu studii medii, cu atestat in biblioteconomie si stiinta informarii ( atestatul l-am obtinut la Facultatea de Istorie si Filosofie, ... (vezi toată discuția)