avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... MEDIEREA
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

MEDIEREA

BUNA ZIUA, ...care sunt pesii ce trebuiesc urmati dupa ce am primit autorizarea ca mediator de la Consiliul de Mediere ?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 04:22, 18 Februarie 2011
Sa mergeti la finante pentru a va inregistra si veti completata formularul 007
Este vorba de formularul 070. Mergeti la DFP si depuneti/completati formularul, atasati documentele anexa, cumparati Registrul unic de control, solicitati atribuirea codului fiscal. Apoi va faceti stampila si va puteti desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea profesa ca mediator? elenadeverde elenadeverde De curand am obtinut de la Consiliul de Mediere actele necasare autorizarii mele ca si mediator (Act de infiintare birou de mediere,Adeverinta valabila pana la ... (vezi toată discuția)
Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si impozite Bojan  I.M. Bojan I.M. Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru intregistrarea fiscala a unui birou de mediator si care sunt taxele si impozitele platite catre stat dupa ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa medic laura manoliu laura manoliu Buna ziua! Sunt medic si vreau sa lucrez cu timp partial intr-un cabinet privat.( Nu intru in contract cu Casa de asigurari!!) Mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)