avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea profesa ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea profesa ca mediator?

De curand am obtinut de la Consiliul de Mediere actele necasare autorizarii mele ca si mediator (Act de infiintare birou de mediere,Adeverinta valabila pana la redactarea autorizatiei de mediator)
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa mai fac,ce acte si unde ar trebui sa le mai depun pentru a putea profesa ca si mediator .
Am incercat sa gesesc aceste informatii pe net ,dar...nu ma-am descurcat :((

Va multumesc pentru intelegere si ajutor.
Cel mai recent răspuns: elenadeverde , utilizator 14:17, 22 Aprilie 2011
Sa va inregistrati la Administratia Financiara.
Va multumesc ,dar v-as ruga daca puteti sa-mi dati mai multe informatii legate de actele care trebuiesc depuse (eventual unde as putea sa gasesc formularele necesare si celelate acte pe net ), deoarece as vrea sa ma duc cu "lectiile facute".

Multumesc
Gasiti pe net formularul 070, il completati, anexati actele pe care le aveti-adeverinta, act de sediu si solicitati atribuire de cod fiscal. Apoi cumparati registrul unic de control, tot de la Administratia financiara. Dupa inregistrarea fiscala si obtinerea CUI va puteti face stampila.
Multumesc ,

mi-am luat certificatul fiscal , registrul - jurnal de incasari si plati,registrul inventar. O sa ma duc sa-mi cumpar si registrul unic de control care banuiesc ca si acesta trebuie stampilat de adm. financiara...dar mai departe .....V-as ruga sa-mi spuneti ce declaratii trebuiesc depuse si la ce perioada (daca m-as descurca singura nu mi-as mai angaja si contabil...macar pentru moment).
O zi buna!
Regret ca nu am mai intrat la aceasta sectiune, deoarece acum este tarziu pentru raspuns. Sper insa s-au gasit colegi care sa va lamureasca.
Registrul unic de control se achizitioneaza chiar de la administratia financiara.
In 15 zile de la data inceperii activitatii in cursul anului fiscal trebuia depusa declaratia 220 privind venitul estimat.
Deocamdata nu aveti nevoie de contabil, dar tineti strict evidenta tuturor cheltuielilor facute.

Alte discuții în legătură

Acte necesare inregistrarii la adm. financiara elenadeverde elenadeverde Buna seara, De curand am obtinut de la Consiliul de Mediere actele necasare autorizarii mele ca si mediator (Act de infiintare birou de mediere,Adeverinta ... (vezi toată discuția)
Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si impozite Bojan  I.M. Bojan I.M. Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru intregistrarea fiscala a unui birou de mediator si care sunt taxele si impozitele platite catre stat dupa ce ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet mediere! andreeagherasim andreeagherasim Care sunt pasii de deschidere a unui cabinet de mediator, bineinteles dupa absolvirea cursului si cat te costa sa deschizi un astfel de cabinet? (vezi toată discuția)