avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concurs... (am castigat un apartament si nu am fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concurs... (am castigat un apartament si nu am fost pusa in posesie)

Buna seara. Am castigat un apertament la un concurs tv, dar inca nu am intrat in posesia premiului.Mentionez ca am incercat sa rezolv acest litigiu pe cale amiabila, dar inca nu am rezolvat nimic. De asemenea vreau sa spun ca a trecut aproape un an (la 1 nov.).Am o hartie (un proces verbal) din care rezulta ca sunt castigatoare si doresc sa stiu daca ma pot adresa la OPC avand in vedere ca a trecut atat de mult timp si unde in alta parte pot face o sesizare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:50, 6 Octombrie 2010
faceti plangere atat la politie cat si la opc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare contract telefonie mobila -MCR- -MCR- Buna seara, Acum 2 ani (09.09.2009) am incheiat un contract de telefonie mobila cu [editat] pe 2 ani iar acum 2 luni le-am adus la cunostinta ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm gvlad21 gvlad21 Buna seara, In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecini Veliscu Veliscu Buna ziua! Am si eu o mare problema, sunt proprietara unui apartament care este aproape distrus (tavanul la baie, bucatarie si o parte din living s-a mancat ... (vezi toată discuția)