avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... grila de salarizare din 2011
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

grila de salarizare din 2011

Sunt sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta si conform noii grile de salarizare care se va aplica din 2011 am coeficientul de irarhizare 5.50-grad I si 6.37 grad II , cat voi avea salariul tinand cont ca atunci cand s-a aplicat legea 330 noi nu eram prinsi in nicio grila , acum am salariul de 714.
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 11:14, 8 Octombrie 2010
Imi pare rau ca va dezamagesc. Asa am si eu un angajat (tot cu 714 lei) si mi-a spsus ca el este "sef".
Sunteti incadrat pe o functie, care de regula, este funtie publica de executie. Sefii au salarii mai mari. :D, pentru ca au studii superioare.
Daca spuneti ca aveti 714 lei salariu de baza, inseaman ca aveti functia publica de executie de referent, clasa a III-a, gradul profesional principal, treapta 2 de salarizare.

Aici trebuie sa vedeti coeficientul de ierarhizare.

50. |Referent, grad profesional principal, | M | 1,45 | 1,50 | 1,60 | 1,70 | 1,80 | 1,85 |
| |treapta 2 de salarizare | | | | | | |

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea personalului valih valih Va cer ajutorul daca stie cineva!! Lucrez la un spital orasenesc in functia de referent, contabil IA cu PL. Conform noilor grile din L.330/2009, treptele de ... (vezi toată discuția)
Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)