avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare legea 15/2003
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

legea 15/2003

am si eu o intrebare varog in leg cu acordarea terenului ptr tineri intre 18 si 35 de ani eu am depus cerea cind aveam 32 de ani si abia acum au inceput sa dea curs abrobarilor iar mie miau respins pe motiv ca acum am 36 de ani eu nu inteleg un lucru dece nu se ia in considerre momentul depunerii cererii e corect asa ceva va rog daca se poate sa primesc si eu un raspuns

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, Doresc sa prezint urmatoarea situatie: 1. In anul 2016 (luna noiembrie), impreuna cu sotia mea, am depus dosarul in baza legii 15/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, Doresc sa prezint urmatoarea situatie: 1. In anul 2016 (luna noiembrie), impreuna cu sotia mea, am depus dosarul in baza legii 15/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl Danutza69 Danutza69 Buna ziua! Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)