avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselaciune sau nu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselaciune sau nu?

In primul rand Buna ziua.
Am o problema si as avea nevoie de un sfat:acum 2 luni de zile am avut o problema cu masina personala(mai exact ii s-a spart ambreiajul).Una din colegele mamei mele de munca mi-a spus ca al ei cumnat lucreaza la dezmembrari si ca ma poate ajuta sa imi iau o volanta(specific ca vroiam o piesa de la dezmembrari nu una noua).In prezenta a 3 martori (unul din ei fiind mama) i-am dat suma de bani de 1100 lei. pentru a mi-i se trimite piesa.Mi-a trimis la cateva zile o piesa ce nu era potrivita modelului meu de masina (ii trimisesem copie talon).Dupa ce le-am zis ca piesa nu este buna mi-au cerut sa o trimit inapoi ,impreuna cu piesa mea stricata,pt a-mi trimite o alta corespunzatoare.Acum dupa 2 luni de zile,timp in care am incercat sa scot amiabil piesa buna sau banii de la ei (individa si cumnatul ei),nu imi mai raspund la telefon.:(
Vreau sa stiu dpdv legal ce sanse am sa recuperez banii?Specific ca am 3 martori ce au vazut cand am dat banii si care stiu si au fost prezenti la intreaga poveste.

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Lore
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:58, 11 Octombrie 2010
le puteti face plangere la politie pt inselaciune, mentionati martorii
mergeti la sectia de politie de care apartineti si formulati o plangere impotriva celor doi evocand evenimentele in succesiunea lor, mentionand martorii de care spuneti. Dupa declaratia dvs, vor fi chemati si martorii pentru declaratii. Veti vedea daca, dupa acest demers se clarifica problema, in sensul de a va instiinta asupra solutiei propuse de organul de cercetare penala si desfasurarea anchetei in continuare si modul de recuperare a sumei platite celor doi. Asadar, succes :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am schimbat ambreiajul, apoi a aparut un sunet la ... doarunompeaici doarunompeaici Buna ziua! Am schimbat ambreiajul, apoi a aparut un sunet la masina. Cand calc ambreiajul, sunetul dispare. Am mers inapoi, au dat vina pe volanta. Am pus ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)