avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am schimbat ambreiajul, apoi a aparut un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am schimbat ambreiajul, apoi a aparut un sunet la ...

Buna ziua!

Am schimbat ambreiajul, apoi a aparut un sunet la masina. Cand calc ambreiajul, sunetul dispare.
Am mers inapoi, au dat vina pe volanta. Am pus volanta noua...sunetul e tot acolo.
Au dat vina pe planetara ...schimbat planetara, sunetul prezent si azi...
Patronii service ului, refuza sa verifice lucrarea, dau vina pe cutia de viteze acum...

Bun, azi, pe cheltuiala mea (manopera), desfac iar cutia de viteze la ei in service, ca acolo as avea, teoretic garantie pe piese si lucrare, nu? (am schimbat TOTUL doar la ei, cu piese de la ei, nu am venit cu liesa in plasa!) - am chitante pe ce am schimbat, de la ei.

Sunt obligati sa imi dea nota de constatare azi, sa scrie negru pe alb: ca defectul este de la piesa X sau ...ca nu este de acolo, in caz ca ei constata ca NU ambreiajul este de vina?

*era 600 lei manopera saptamana trecuta. azi e 650....
*dupa ce am schimbat volanta (3000lei) si au dat vina pe planetara, au zis ca mi o schimba gratis (am luat o din dezmembrari) - la schimb au cerut 150 lei, ca nu se poate gratis...

Domnilor, ce cai legale am?
*nici POS nu au, desi e ditamai service ul si invart mii de lei, in acte cu chitante..nu mai sunt obligate firmele sa aiba POS?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:59, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Eu le as spune ca o sa merg sa fac constatarea la reprezentanta, daca ei nu sunt in stare sa vada despre ce este vb. si o sa ma intorc cu raspunsul reprezentantei.
In functie de ce spun cei de acolo le puteti cere daune/ sa rezolve problema pe banii lor, daca se constata ca este vina lor ca nu au schimbat piesa care trebuie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de service auto mvpuiu mvpuiu am fost cu masina in service deoarece nu mai functiona corespunzator. acolo am ajuns dupa ce in prealabil sunasem si intrebasem daca pot veni a 2-a zi si cat ... (vezi toată discuția)
Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto m-a amenintat ca ma bate si m-a injurat alexbujie alexbujie Buna seara, va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac... am fost la un service auto autorizat sa schimb kit ambreiaj ei m-au sfatuit ca e mai bine sa al iau din ... (vezi toată discuția)