ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

sammy44 
	    	Utilizator

sammy44 
	    	Utilizator	    

dupa ce hotarirea ramine irevocabila, achitati sulta catre fostul sot, puteti dispune liber de bunul atribuit in urma partajului fara nici un fel de restrictie.
 ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

ContSters71920, utilizator
 ContSters71920, utilizator 	
			 sammy44 
	    	Utilizator

sammy44 
	    	Utilizator	    

Odata ce hotararea este definitiva si irevocabila, stapilindu-se atribuirea bunului imobil , puteti dispune de acesta dupa cum doriti .
Nu are nicio relevanta daca ati platit sau nu sulta stabilita.
 Cimpanu Adriana	                   

In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m  obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Cimpanu Adriana	                   

In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m  obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)

sammy44	                   

Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)
	                    sammy44	                   

Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)

loanabelciu	                   

Buna ziua,
Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
	                    loanabelciu	                   

Buna ziua,
Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)