avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Respins la Titularizare 2010
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Respins la Titularizare 2010

Buna ziua.
Am absolvit Facultatea de istorie și patrimoniu, specializarea istorie-limba și literatura engleza din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, forma de învățământ ID în anul 2006 (anul înscrierii 2001). Din anul școlar 2007-2008 pana in prezent am activat ca profesor suplinitor calificat de istorie la Grupul Școlar Agricol Hemeius, jud. Bacău. In anul 2009 am susținut și promovat examenul de definitivare în învățământ la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. Anul acesta, dupa ce ne-au fost validate fisele de înscriere, am fost anunțați telefonic, cu trei zile înainte de examen, ca nu avem dreptul de a participa la concursul de titularizare. La solicitarea unor explicații din partea Comisiei de titularizare ni s-a invocat art. 90 din Metodologia de mișcare a personalului didactic din învățământul preuniversitar aprobată prin OMECI 5885/10.11.2010, si ni "s-a înmânat" o hârtie antedatată semnata de președinta de comisie. Am făcut contestație urmând procedura prealabila acționarii în instanta, unde am primit același răspuns. Menționez ca avem colegii cu aceeași specializare și aceeași promoție care sunt titulari in învățământ și alții care au beneficiat de continuitate la suplinire anul acesta, ei putând activa în continuare în învățământ. Daca puteti dati-mi(ne) un sfat. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Biblioteconomie Adina Tatiana Adina Tatiana Daca am absolvit in anul 2006 Universitatea ,,Lucian Blaga,, Sibiu specializarea Biblioteconomie ID , durata studiilor este de 4 ani cu Diploma de absolvire ... (vezi toată discuția)
Dosar definitivat respins eugeniazamfir eugeniazamfir Buna seara ,sunt absolventa a Univ.Spiru Haret promotia 2007, limba si literatura romana , de 2 ani de ma inscriu la examenul de definitivat si de fiecare data ... (vezi toată discuția)