Compania la care lucrez m-a anunta ca a desfiintat postul pe care il ocupam fara nicio legatura cu performantele mele profesionale.
Acesta este doar un pretext, intre mine si sefa mea existand un conflict mai vechi, deoarece am inceput sa vad niste nereguli pe care ea le accepta. Ulterior relatia noastra s-a deteriorat, culminand cu amenintarea ei ca "ori accept sa plec prin acordul partilor, dandu-mi 2 salarii, ori mi se va desfiinta postul".
Detin 2 inregistrari ale convorbirilor telefonice dintre noi, in care este dezbatut acest subiect. Credeti ca as putea sa folosesc aceste inregistrari ca probe intr-un eventual proces? As putea avea castig de cauza?
Multumesc.
Totodata fisa posturilor disponibile care mi s-a pus la dispozitie este diferita de posturile disponibile afisate pe diverse site-uri de recrutare, in sensul ca in fisa sunt trecute doar posturi de calificare inferioare si numai pe perioada DETERMINATA, iar pe site-urile specializate am gasit pozitii vacante pe perioada nedeterminata, postate foarte recent (max. 1 saptamana). Poate fi acesta un amanunt de luat in considerare?
Desfintarea postului trebuie sa aiba o cauza reala si serioasa nu poate fi folosita pentru a concedia abuziv un salariat.ca sa va desfinteze postul trebuie sa aiba motive temeinice.Cit priveste probele de care duispuneti le puteti folosi eventual in instanta sau pentru a face plingere penala impotriva persoanei vizate
Totodata fisa posturilor disponibile care mi s-a pus la dispozitie este diferita de posturile disponibile afisate pe diverse site-uri de recrutare, in sensul ca in fisa sunt trecute doar posturi de calificare inferioare si numai pe perioada DETERMINATA, iar pe site-urile specializate am gasit pozitii vacante pe perioada nedeterminata, postate foarte recent (max. 1 saptamana). Poate fi acesta un amanunt de luat in considerare?
Multumesc.
ultima data editat de vasilica.blaga pe data de Miercuri, 13 Octombrie 2010, 13:30
Desfiintare pozitie
vioji
Buna ziua,
Apelez la dvs cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat privind situatia in care ma aflu: Recent am fost informat verbal ca punctul de lucru unde ... (vezi toată discuția)