Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.... ce vor desfiinta : postul din punctul de lucru sau postul din centru? Daca au facut recent au facut angajari este corect? Ma gandsc dpdv legal cam in ce situatie este angajatorul acum..
.. Al doilea aspect care ma intereseaza este ce pasi vor trebui respectatu de catre mine si de catre firma la care lucrez tinand cont de acest lucru? ...
Chiar daca mi se ofera alt post ar trebui sa imi ofere o decizie de desfiintare? (daca imi ofera o pozitie inferioara …sunt obligat sa o accept?).
~ final discuție ~
 zeicu	                   

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat in luarea deciziilor cu privire la locul de munca.
In acest moment ocup pozitia de project manager intr-o companie de 1 an ... (vezi toată discuția)
	                    zeicu	                   

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat in luarea deciziilor cu privire la locul de munca.
In acest moment ocup pozitia de project manager intr-o companie de 1 an ... (vezi toată discuția)

Cami2022	                   

Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
	                    Cami2022	                   

Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)

Aniram1985	                   

Buna ziua!Sunt directorul unui magazin al unei multinationale si am fost anuntata ca in iulie se va inchide punctul de lucru. Mi s-a propus fie sa fiu ... (vezi toată discuția)
	                    Aniram1985	                   

Buna ziua!Sunt directorul unui magazin al unei multinationale si am fost anuntata ca in iulie se va inchide punctul de lucru. Mi s-a propus fie sa fiu ... (vezi toată discuția)