avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Sunt in divort cu sotul din vina lui, si este la mijloc si un minor.In viata mea a intervenit altcineva. Poate acest lucru sa afecteze cazul, in sensul sa aduca poze cu mine si el si sa ma discrediteze si in acest fel sa ia custodia copilului?

Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 19:02, 14 Octombrie 2010
tot ce este posibil. depinde de poze daca sunt cu adevarat imorale, va veti expune anumitor riscuri.
elli20 a scris:

Sunt in divort cu sotul din vina lui, si este la mijloc si un minor.In viata mea a intervenit altcineva. Poate acest lucru sa afecteze cazul, in sensul sa aduca poze cu mine si el si sa ma discrediteze si in acest fel sa ia custodia copilului?



Nici nu ati pus bine intrebarea si deja va disculpati:)).Normal ca din vina lui,doar si el ar spune la fel:)).Atata timp cat sunteti inca casatorita este si normal ca anumite poze care scot in evidenta adulterul sa va poata afecta.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
ContSters135817, utilizator
Normal ca din vina lui....avand in vedere ca era sa ne omoare si pe mine si pe copil si multe alte chestii violente inregistrate la politie. NU judecati si faceti afirmatii inainte sa stiti adevarul. Nu este vorba despre adulter, sau poze indecente vorbesc doar despre un barbat care a aparut in viata mea si cu care suntem doar prieteni. Faptul ca vreau sa-mi refac viata alaturi de cineva e o crima sau ar trebui sa fie un motiv care sa nu ma faca o mama buna si sa-i incredinteze lui copilul?
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
elli20, utilizator
martori poate sa aduca nu neaparat fotografii,indiferent daca esti o mama buna ptr copii,poate asa de simplu sa obtina custodia
Buna seara! Totul depinde de probele care se vor efectua in cadrul procesului. Pozele v-ar putea afecta insa conteaza in ce ipostaze apareti in acestea. Daca veti dovedi ca sotul este vinovat de desfacerea casatoriei si relatia dvs. extraconjugala a intervenit ulterior aveti toate sansele sa obtineti incredintarea minorului. Incredintarea va depinde de probele care se vor administra in dosar din care sa rezulte ca sotul este vinovat de desfacerea casatoriei. De asemenea dvs. trebuie sa aveti conditii la domiciliu pentru cresterea si educarea minorului care vor rezulta din ancheta sociala. Mult succes!

Alte discuții în legătură

Adulter gabriel-dorin gabriel-dorin sotia mea vrea sa divorteze si ma acuza de adulter,pe buna dreptate.va rog mult sa-mi spuneti ce atrage dupa sine acest motiv de divort?mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu sau doar adulter? Christin3 Christin3 Buna ziua, am si eu cateva intrebari in legatura cu situatia in care ma aflu. Sunt casatorita de 11 ani si avem un copil de 3 ani. Locuim cu parintii mei , iar ... (vezi toată discuția)