avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxele de judecata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxele de judecata

Am un dosar penal terminat, in sensul fond, apel, recurs. S-a dat sentinta definitiva cu suspendare. Cu serviciul de probatiune...etc... termen de incercare de 6 ani. {ana aici nimic iesit din comun. Numai ca sentinta la rescurs a fost data in mai. Nu mi-a venit nimic acasa, si acum m-am speriat ca mi-a spus cineva ca daca nu am achitat taxele de judecata, pot avea repercursiuni, in sensul ca se si poate ajunge la dosar penal daca nu ai platit? asta va intreb cine ma poate ajuta, ca nu as vrea sa o "dau in bara" pentru niste taxe.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 22:32, 17 Octombrie 2010
Mergeti la instanta de recurs si solicitati o copie legalizata de pe hotarare, asta in conditiile in care dosarul nu a plecat din arhiva recursului in arhiva fondului.
Dupa ce luati la cunostinta de hotarare, mergeti si platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de copie legalizată după hotărârea judecătorească pentru reducerea numărului de zile de suspendare permis. cum o pot obține? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare judecatoreasca si anume, am pierdut un proces in care am contestat o contraventie in care eram ... (vezi toată discuția)
Hotarare in urma unui proces penal horoscop horoscop Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: - in urma unui proces am fost condamnat la 1,6 ani inchisoare sub supraveghere, a avut loc si un ... (vezi toată discuția)
Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca. CostacheGhe CostacheGhe Salut . Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca .Nu sint multzumit de ce informati sint pe ea .As putea sa ma duc la arhiva sa iau o copie a ... (vezi toată discuția)