avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in tara,tata a apucat sa plateasca taxa auto(cam 5500 ron),dupa care mi-a vandut mie masina.el nu apare in cartea masinii,eu am inmatriculat-o.acum vreau sa stiu daca el poate sa dea statul in judecata pt.restituirea taxei?!din pacate nu mai gasesc chitanta,sa vad daca masina mi-a fost vanduta inainte sau dupa ce a platit taxa!exista vreo modalitate sa fac rost de chitanta?!multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucian_2010 , utilizator 19:56, 19 Septembrie 2010
Puteti solicita la Finante sa va elibereze o copie dupa chitanta.
si daca pe chitanta apare drept platitor tatal meu si eu am inmatriculat masina,atunci mai e vreo sansa sa recuperez taxa?!multumesc!
Pe talon cine apare proprietar?
Spuneti-ne cand ati platit taxa-data ?Si in ce localitate anume?
pe talon si in cartea masinii apar eu propietar.taxa a fost platita in luna octombrie 2008 in Valenii de Munte!
vin cu date noi:am aflat ca eu apar pe chitanta de plata a taxei;am facut o cerere si in cateva zile o sa mi se elibereze chitanta pentru a face dosarul!stie cineva daca in prahova se restituie taxa?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa de poluare? catalin06 catalin06 buna ziua am un vw bora,an fabricatie 2001,inmatriculat in tara in data de 06.10.2008.as vrea sa stiu daca as putea recupera taxa de poluare, daca se ... (vezi toată discuția)