ContSters7431 
	    	Utilizator

ContSters7431 
	    	Utilizator	    

cristibox 
	    	Utilizator

cristibox 
	    	Utilizator	    

Da. Pastrati in schimb dovezile expedierii, pentru ca obligatia platii intretinerii copilului incepe din momentul actiunii in divort. E posibil ulterior sa nu vi se recunoasca faptul ca ati participat la cheltuieli si sa vi se ceara retroactiv, chiar daca v-ati conformat.
 ContSters7431 
	    	Utilizator

ContSters7431 
	    	Utilizator	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

ContSters7431 
	    	Utilizator

ContSters7431 
	    	Utilizator	    

andra-celia	                   

buna ziua, pensia alimentara se plateste doar retroactiv sau se poate plati si de la data ramanerii definitive a procesului de divort?va multumesc (vezi toată discuția)
	                    andra-celia	                   

buna ziua, pensia alimentara se plateste doar retroactiv sau se poate plati si de la data ramanerii definitive a procesului de divort?va multumesc (vezi toată discuția)

baietzika	                   

am virat lunar in contul fetei o suma de bani pentru intretinere. ma mai poate obliga instanta sa platesc pensia retroactiv de la data depunerii cererii de ... (vezi toată discuția)
	                    baietzika	                   

am virat lunar in contul fetei o suma de bani pentru intretinere. ma mai poate obliga instanta sa platesc pensia retroactiv de la data depunerii cererii de ... (vezi toată discuția)

iii02	                   

procesul de divort a inceput la jumatatea lunii ianuarie si s-a incheiat la sfarsitul lunii martie, in aceste conditii mi se poate cere plata pensiei ... (vezi toată discuția)
	                    iii02	                   

procesul de divort a inceput la jumatatea lunii ianuarie si s-a incheiat la sfarsitul lunii martie, in aceste conditii mi se poate cere plata pensiei ... (vezi toată discuția)