avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua

am intrat in posesia unui act de adjudecare, l am intabulat si inscris la Primarie. ce trebuie sa fac de acum incolo pentru a intra in imobil? tin sa mentionez ca fostul proprietar e mai mult plecat de acasa si e un pic mai nebun va multumec!
Cel mai recent răspuns: nastaseelena , utilizator 22:31, 24 Octombrie 2010
Daca fostul proprietar nu intelege sa evacueze de buna voie imobilul, va trebui sa formulati o actiune in evacuare.
daca fac prin executor punerea in posesie a imobilului mai trebuie autorizatie data de Judecatoria pentru patrundere in imobil?? asa am inteles de la Executor ca ar merge mai repede decat evacuarea! dar intrebarea mea e.. ca am act de intabulare.. deci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare elenealina elenealina Buna ziua, Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)
Evacuare enaf enaf Buna seara, In baza unui titlu executoriu, in urma cu 6 ani, s-a adjudecat si am intabulat imobilul ipotecat pentru un contract de imprumut nerambursat. Din ... (vezi toată discuția)