avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AJUTOOOOOOOOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AJUTOOOOOOOOR

Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de filmat. Dupa o declaratie la politie, acestia au negat faptul cum ar fi vrut sa fure marfa si au spus ca atrebuia sa vina cineva sa le aduca banii pentru ea.

In cele din urma au recunoscut fapta in fata celor de la agentia de paza a supermarketului, iar supermarketul si-a recuperat presupusa paguba si prin urmare nu va depune plangere impotriva celor 2.

Azi in jurul orei 15:30 ei trebuie sa mearga la politie pentru declaratii. Ce ii sfatuiti sa faca? Sa recunoasca si in fata politiei fapta si sa se ajunga la un consens. Se poate rezolva fara dosar penal?

Va multumesc mult anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:55, 24 Martie 2008
Haideti sa ne lamurim. Am inteles deja ca a dat o declaratie la politie?
Alta decat adevarul?
Cum a aparut politia daca cei de la market nu au sesizat-o?
Din cate am vb cu el , am inteles ca nu a dat o declaratie oficiala, in scris, doar a povestit ce s-a intamplat.

Politia a fost chemata de supermarket, dar acestia nu au depus plangere, deoarece acestia s-iau recuperat marfa.

Ce se intampla in cazul acesta?
in caz de furt urmarirea penala incepe din oficiu chiar daca bunurile au fost inapoiate B-)
E chiar furt calificat...
Recunoasteti, luati avocat... Incercat suspendare, da' nu stiu daca se incadreaza...
#-o

Alte discuții în legătură

Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am o întrebare și eu . la prima fapta furt calificat ... Madalina Anamaria Madalina Anamaria Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta furt calificat conținu 4 acte . Reținere 24 de ore ulterior control juridiciar 60 de zile . Fapta ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un mega-marchet!va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi! Stropinel Stropinel Buna ziua!Probabil ca la problema pe care o am in momentul asta ar trebui sa ma duc la un psiholog nu sa va sacai pe voi cu intrebarile mele.Dar totusi v-as ... (vezi toată discuția)