avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de colaborare sau de comision?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de colaborare sau de comision?

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu opinii in situatia urmatoare:

Vrem sa incheiem un contract de colaborare sau de comision intre noi ca SRL si un medic. Daca comisionul propus este de 10 % (fara taxe) imi puteti spune daca medicul va primi 10% sau va mai plati si alte taxe la randul sau? Care varianta este preferabila dpdv juridic, cel de colaborare sau de comision?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Comision gasire client akatistu akatistu Buna ziua, Sunt angajat al firmei X - SRL. Verbal mi s-a comunicat ca daca aduc o lucrare, am un comision de 10% din valoarea contractului (deci eu aduc ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract colaborator cu srl adystre adystre Buna ziua Daca o persoana fizica are contract de colaborator cu un srl, pentru care presteaza servicii si in urma carora plata se face sub forma de ... (vezi toată discuția)