Gabriel Trifu 
	    	Avocat

Gabriel Trifu 
	    	Avocat	    

simona_g 
	    	Utilizator

simona_g 
	    	Utilizator	    

ContSters165075 
	    	Utilizator

ContSters165075 
	    	Utilizator	    

ContSters165075 
	    	Utilizator

ContSters165075 
	    	Utilizator	    

simona_g 
	    	Utilizator

simona_g 
	    	Utilizator	    

dumycris88	                   

buna ziua am si eu o intrebare in urma cu cateva ore cumnata mea si-a parasit copilul si sotul si a plecat in strainatate din punct de vedere legal cum ar ... (vezi toată discuția)
	                    dumycris88	                   

buna ziua am si eu o intrebare in urma cu cateva ore cumnata mea si-a parasit copilul si sotul si a plecat in strainatate din punct de vedere legal cum ar ... (vezi toată discuția)

jolie1	                   

va rog sa ma ajutati!!!as vrea sa divortez de sotul meu dar mi e frica sa nu imi pierd copilul deoarece el ma ameninta ca daca intentez divort imi va lua ... (vezi toată discuția)
	                    jolie1	                   

va rog sa ma ajutati!!!as vrea sa divortez de sotul meu dar mi e frica sa nu imi pierd copilul deoarece el ma ameninta ca daca intentez divort imi va lua ... (vezi toată discuția)

anastasya k	                   

Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)
	                    anastasya k	                   

Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)