avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
2,3,4, la decadere

iar la grila cu revizuirea este a+c ( Dr. proces. civ. Ligia Danila & Claudia Rosu edit. All Beck , editia 4 pag. 338) daca ai cartea;)
Ultima modificare: Joi, 14 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
rares.serban a scris:

2,3,4, la decadere

iar la grila cu revizuirea este a+c ( Dr. proces. civ. Ligia Danila & Claudia Rosu edit. All Beck , editia 4 pag. 338) daca ai cartea;)

Da, am văzut că răspunsurile în cartea ta de grile, pe care nu o am, sunt a şic. Eu am răspuns C.
În leg. cu această problemă, există 2 decizii de îndrumare ale fostului Trib. Suprem, prima din 1962, care era împoitrivaă şi a II.a din 1974 care este pentru.
Plecând de aici, O PARTE a doctrinei consideră că revizuirea este admisibilă şi în cazul a 2 hot. potrivnice, una din sist. şi alta din afara sist. judecătoresc.
Oricum, asta este o problemă controversată în doctrină şi nu cred că va figura ca întrebare la examen.

L agrila mea, răsp. corecte:2,3, şi 4 .Felicitări=D>

Instanţa poate suspenda judecata:
1. pe timpul rezolvării cererii de strămutare;
2. în cazul necompletării cererii de chemare în judecată de către reclamant, în termenul scurt acordat;
3.când dezlegarea pricinii atârnă în parte sau în tot de existenţa unui drept care face obiectul unei alte judecăţi;
4.pe perioada rezolvării excepţiei de neconstituţionalitate.
INM a scris:

rares.serban a scris:

2,3,4, la decadere

Da, am văzut că răspunsurile în cartea ta de grile, pe care nu o am, sunt a şic. Eu am răspuns C.
În leg. cu această problemă, există 2 decizii de îndrumare ale fostului Trib. Suprem, prima din 1962, care era împoitrivaă şi a II.a din 1974 care este pentru.
Plecând de aici, O PARTE a doctrinei consideră că revizuirea este admisibilă şi în cazul a 2 hot. potrivnice, una din sist. şi alta din afara sist. judecătoresc.
Oricum, asta este o problemă controversată în doctrină şi nu cred că va figura ca întrebare la examen.

L agrila mea, răsp. corecte:2,3, şi 4 .Felicitări=D>

Instanţa poate suspenda judecata:
1. pe timpul rezolvării cererii de strămutare;
2. în cazul necompletării cererii de chemare în judecată de către reclamant, în termenul scurt acordat;
3.când dezlegarea pricinii atârnă în parte sau în tot de existenţa unui drept care face obiectul unei alte judecăţi;
4.pe perioada rezolvării excepţiei de neconstituţionalitate.

1,3...
raspunsul este zic eu tot 2,3,4 ( scuze la 2 este obligatorie susp deci 3+4 )
dar fetele nu mai colaboreaza cu noi?:(

am o intrebare -sant grile imaginate de tine?
Ultima modificare: Joi, 14 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
la grila cu suspendarea judecatii ,tot 1 si 3 zic si eu

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)