avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
catcinemablue a scris:

c-corect

In cazul tranzactiei judiciare :
a- instanta ia act de invoiala partilor in considerentele hotararii
b-partile nu au deschisa calea unei actiuni in anulare
c- partile au deschisa calea unei revizuiri
d-invoiala partilor va alcatui dispozitivul hotararii

D si cred k plek la plaja cu grile cu tot :O
d-corect

la divort cererea reconvent nu poate fi disjunsa de cererea princip ; cererea de divort se judeca de regula dupa dreptul comun aici nu eram sigura ,pt ca din moment ce a fost prevazuta ca o procedura speciala ma gandeam ca deroga de la dr. comun;desi in cod nu specifica expres acest lucru ,cum specifica la imparteala ,poti sa ne lamuresti un pic acest aspect :(
catcinemablue a scris:

d-corect

la divort cererea reconvent nu poate fi disjunsa de cererea princip ; cererea de divort se judeca de regula dupa dreptul comun aici nu eram sigura ,pt ca din moment ce a fost prevazuta ca o procedura speciala ma gandeam ca deroga de la dr. comun;desi in cod nu specifica expres acest lucru ,cum specifica la imparteala ,poti sa ne lamuresti un pic acest aspect :(

LA CE TE REFERI PROPIU-ZIS, la cererea reconv. sau la al doilea aspect?

Coparticiparea procesuală este obligatorie:
1. în cazul partajului judiciar care nu are drept cauză succesiunea;
2. în cazul ieşirii din indiviziune;
3. în cazul acţiunii în revendicare a unui bun propr. comună;
4. în cazul stipulaţiei ptr. altul, când promitentul este o familie - doi soţi
2,3

La grila cu divortul nu are cum ss fie raspunsul 3 corect pt ca cererea reconvent nu se disjunge de cea de divort
Ma refer la raspunsul nr 4 de care ai zis ca e corect

cred ca e si 1 la prima nu prea sunt sigura
Ultima modificare: Joi, 14 August 2008
catcinemablue, utilizator
1,2,3

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)