avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
rares.serban a scris:

raspunsul este zic eu tot 2,3,4
dar fetele nu mai colaboreaza cu noi?:(

:ORăspunsuri corecte: 1,2 şi 3.
Este vorba despre cazurile de suspendare FACULTATIVÃ a judecăţii; din acest considerent am zis că instanţa POATE.#-

În procesul de divorţ:
1. Întâmpinerea este obligatorie;
2. Prezenţa reclamantului este obligatorie;
3.Cererea reconvenţională poate fi disjunsă de cererea principală
4. acestea se desfăşoară,de regulă, după regulile de drept comun
I se atrage atentia reclamantului ca se poate suspenda judecata ,dar daca reclamantul nu se conformeaza si nu completeaza in termen din cod reiese ca se suspenda prin incheiere cnf art.339,

cred ca 2,+3 ( la divort )

apropo eu stiu ca pe timpul rezolvarii exceptiei de neconstitutionalitate suspendarea este facultativa deci si 4 e bun :-/
Ultima modificare: Joi, 14 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
INM a scris:

rares.serban a scris:

raspunsul este zic eu tot 2,3,4
dar fetele nu mai colaboreaza cu noi?:(

:ORăspunsuri corecte: 1,2 şi 3.
Este vorba despre cazurile de suspendare FACULTATIVÃ a judecăţii; din acest considerent am zis că instanţa POATE.#-

În procesul de divorţ:
1. Întâmpinerea este obligatorie;
2. Prezenţa reclamantului este obligatorie;
3.Cererea reconvenţională poate fi disjunsă de cererea principală
4. acestea se desfăşoară,de regulă, după regulile de drept comun

....4???:O
Ultima modificare: Joi, 14 August 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
2 la divort plus o grila ;
Este necesar consimtamantul paratului daca reclamantul:
a- renunta la dreptul pretins dupa ce s-a intrat in dezbateri, in afara de exceptiile expres prevazute de lege
b- isi retrage apelul pe care l-a declarat impotriva sentintei primei instante
c- renunta la judecata dupa ce s-a intrat in dezbateri,in afara de exceptiile expres prevazute de lege

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)