avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Raspunsul este abc.
Dar stiti la ce ma gandeam eu? Ca titularul plangerii simple este doar persoana vatamata si ca ceilalti sunt substituti procesuali, insa nu sunt titulari ai plangerii. Gresesc?
ba da, scuze!
pai la cel lipsit de capacitate de exerciutiu saracu, cin` sa faca plangerea?
iar la plangerea simpla e posibil ca persoana vatamata sa fie in imposibilitate de a face acest demers
Acum alta.
Dupa verificarea legalitatii si temeiniciei arestarii preventive, facuta de instanta dupa inregistrarea unui dosar in care inculpatul este trimis in stare de arest preventiv, instanta:
a. poate prelungi arestarea preventiva pe o durata de cel mult 60 de zile;
b. poate mentine arestarea preventiva si, in acest caz, trebuie sa indice perioada pentru care este valabila mentinerea starii de arest
c. poate mentine arestarea preventiva, fara a indica si perioada pentru care este valabila mentinerea starii de arest
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2008
ContSters14151, utilizator

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)