avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
dar disjungere?
Nu cred ca exista disjungere - pentru asta se extinde procesul penal, fapta are legatura cu infractiunea pentru care e trimis in judecata si pentru asta se face extinderea, adica judecarea cauzei si cu privire la fapta descoperita.
eu cred ca se disjunge atata timp cat nici nu se poate restitui intregul dosar la procuror (pentru unele fapte existand deja urmarirea penala) nici nu se pot retine toate faptele pentru judecata, caci pentru cele descoperite ulterior este necesara cercetarea.
AlinaMihai a scris:

eu cred ca se disjunge atata timp cat nici nu se poate restitui intregul dosar la procuror (pentru unele fapte existand deja urmarirea penala) nici nu se pot retine toate faptele pentru judecata, caci pentru cele descoperite ulterior este necesara cercetarea.

Pai de ce mai se face extindere(cand in cursul judecatii se descopera in sarcina inculpatului date cu privire la savarsirea unei alte fapte prevazute de legea penala avand legatura cu infractiunea pentru care este trimis in judecata, procurorul poate cere extinderea procesului penal si in ceea ce priveste aceasta fapta), daca exista disjungere(judecarea unora dintre infractori sau dintre infractiuni sa se faca separat). Nu prea are sens, logica, cel putin pentru mine #-o ...
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2008
aNdreiD, utilizator
Dragii mei procesul verbal nu este niciodata act de incepere a urmarii penale :)) ,doar este un act de constatare a unei infractiuni, autorul a dat un raspuns gresit pt ca nu toate grilele lui Voineag au si raspunsuri corecte; asta a fost o grila pe care am discutat-o la seminar deci stiu sigur ca asa e corect ,intrebati-l si voi pe Ciobanu si va lamuriti ,cel mai bine nu?

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)