avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Si eu am contestat grila cu posesorul de buna-credinta la civil,cea cu puterea lucrului judecat la procedura civila ,pe cea de la procedura penala cu reluarea urmaririi penale si altele...dar nu inteleg de ce dureaza atat pana afiseaza rezultatele? Nu trebuia azi sa afiseze daca au fost admise sau nu contestatiile? In 24 de ore scrie in regulament si in 3 zile motivarea..
nu s-a admis nicio contestatie „ciuciu„ daca pot sa ma exprim „academic„X-( ,desi cele 2 grile mult dezbatute de la procedura civ,au fost in opinia mea gresit formulate. in fine,cred ca nici macar nu s-au obosit sa le citeasca,doar au nr cate au fost depuseX-(X-(X-(X-(
Nici nu ma mir ca le/a trebuit atata timp sa le respinga...La felul cum au formulat grilele cred ca le/a fost foarte greu sa analizeze contestatiile:stunned:
Neatza!
Eu ma asteptam la asta, ca doar au scazut baremul la 7 si sigur au trecut mult mai multi decat locuri.Spre deosebire de anul trecut cand au avut mult prea putini candidati la proba a doua, acum nu aveau motiv sa se contrazica singuri.
stiti vorba.."o mana spala pe alta"...cred ca nu au vrut sa apara iar in pozitia stanjenitoare de a-si anula grile...ceea ce s-a intamolat anul trecut mi s-a parut inadmisibil....sa anuleze 6 grile....cand ei au atatea pretentii de la candidati...asta este....mereu o sa se intample lucrurile astea...

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)