Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Sa ascultam si cealalta identitate
User disperat:
Intrebare: Cine plateste taxa de timbru judiciar intr-o solicitare de anulare a unui act notarial?
Va multumesc!
Am nevoie de ajutorul D-voastra, eventual valoarea (ultima lege).
Acelasi user, doct de astadata:
Taxa de timbru judiciar este in functie de valoarea bunurilor din actul de anulat - ceea ce se declara, pentru ca apoi, instanta sa stabileasca, pana la prima infatisare, valoarea acestuia..
Taxa de timbru - sa spunem simpla - este pentru solicitarea de anulare.
Curat legal, da' umflati-l ca pare sa cunoasca legea!
... legea prevede inscrierea in cartea funciara a contractelor de inchiriere ...
Faptul ca chiriasul dvs. are aceasta informatie si doreste sa faca acest lucru, pe mine unul ma pune pe ganduri. Prin urmare ceea ce vrea chiriasul dvs. este legal dar ma pune pe ganduri cu privire la intentiile respectivului chirias.
Suntem 4 frati din Dorohoi, eu locuiesc in Vaslui ... , un alt frate in Italia aproape disparut , un altul plecat si el ocazional la munca periodic, altul deja sta prin vecini ...
Intrebarea mea este , daca eu as deschide actiune de succesiune , ca sa intram si noi odata in legalitate , m-ar scuti vreo lege de zecile de milioane ca taxa de timbru?