Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta ,intretinere.

Buna ziua.
doresc sa va pun si eu o intrebare.
Restanta la intretinere se scrie cu rosu sau nu ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:09, 25 Octombrie 2010
Nu.
Pe lista de plata toate sumele se scriu cu aceeasi culoare. Pentru restante se foloseste o coloana distincta "Restante".
Totusi in evidenta contabila, pe facturi, devize si alte documente se pot folosi mai multe metode de scriere care semnifica acelasi lucru: in rosu sau cu semnul minus in fata sau suma incadrata intr-un chenar atunci cand se inregistreaza sume negative, restante, pierdere, stornare, deficit...
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura storno claudia_petre claudia_petre Buna ziua. A trebuit sa platesc inapoi o parte dintr-o suma incasata pe un contract. Am facut o factura storno cu suma respectiva iar la valoarea totala ... (vezi toată discuția)
Ref. stingere/compensare a documentelor ce se storneaza Dragos1986 Dragos1986 Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire pentru care va rog, daca se poate, sa ma ghidati spre o rezolvare sau cel putin lamurire ... (vezi toată discuția)
Stornare fc dubla carmen2017 carmen2017 Buna ziua Cum procedez la stornare factura achizitie inregistrare de doua ori fara tva in exercitiul anterior, fara a avea alte implicatii? Multumesc! (vezi toată discuția)