avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori cupoane de privatizare emise de agentia nationala de ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

cupoane de privatizare emise de agentia nationala de privatizare nedepuse

Cred ca am fost inteles gresit referitor la intrebarea mea de pe forum referitor la cupoane: da in anul 1990 sau emis de catre agentia nationala de privatizare actiuni constind in cupoane de cite 975000 actiuni pe cupon.Acestea tebuiau depuse pentru a te inregistra ca actionar la diferite firme de stat pe atunci bancii etc.Eu nu am facut acest lucru nu leam depus nicaeri si intreb mai pot face ceva cu ele mai sunt valabile pe undeva.Multumesc

Alte discuții în legătură

Privatizare mebo - identificare nume dupa seria cupoanelor peterpan peterpan Buna ziua, Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute. Sunt ... (vezi toată discuția)
Recurs- modalitati majorare capital social karina30 karina30 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa descalcesc urmatoarea problema, drept pentru care solicit ajutorul specialistilor din dreptul comercial in special, dar nu ... (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)