avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Privatizare MEBO - identificare nume dupa seria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Privatizare MEBO - identificare nume dupa seria cupoanelor

Buna ziua,
Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute.
Sunt actionara la o firma din anul 1995 cand s-a facut privatizarea MEBO a acelei intreprinderi, ( nu stiu daca am voie sa spun aici numele firmei ) pe atunci eram salariata acolo. Am depus la fabrica certificate de proprietate, cu 104 actiuni fiecare cu valoarea nominala de atunci de 2500 lei vechi/ actiune. Stiu ca au fost emise de Agentia Nationala de Privatizare, erau la purtator ( nenominale) si au fost distribuite catre populatie prin Posta Romana - vestita cuponiada...
O parte dintre certificatele depuse la privatizare apartin parintilor mei si, fiind nenominale le-am depus pe numele meu, conform regulei privatizarii MEBO.

As avea mare nevoie sa stiu daca acele cupoane de privatizare au fost undeva inregistrate nominal in momentul distribuirii lor catre populatie.

As vrea sa stiu daca aceasta Agentie de Privatizare mai exista, daca are adresa de mail, daca pot intra in posesia acestor informatii si ce date trebuiesc transmise . Am seriile cupoanelor( certificatelor) in cauza, am nevoie doar sa mi se confirme NUMELE apartinatorilor dupa serie, nume pe care eu le stiu deja. Sunt in proces de partaj cu fostul sot si trebuie da dovedesc in instanta ca acele cupoane sunt investitia parintilor mei si sa-mi revina excluziv mie.

Va multumesc din suflet pentru ajutor,








Alte discuții în legătură

Actiunii fondul proprietatii private Andreeas07 Andreeas07 LA MULTI ANI ... va salut, cu respect...am intrat in posesia a 2 actiunii: 2 certificate de proprietate ale fondului proprietatii private( V\\5000 unitati de ... (vezi toată discuția)
Cupoane privatizare grandanat grandanat Bine v-am gasit. Am si eu o intrebare pentru dvs. Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii ... (vezi toată discuția)
Impozit pe actiuni la bvb lemia50 lemia50 Buna seara.Am urmatoarele intrebari. Am un certificat de investitor (din acelea date dupa 1990 la toata lumea) depus la in SIF.Acum vreau sa-l vand la BVB si ... (vezi toată discuția)