praporgescu 
	    	Utilizator

praporgescu 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

flyxy16 
	    	Utilizator

flyxy16 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

alina_ion_escu	                   

intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort?
si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla?
daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)
	                    alina_ion_escu	                   

intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort?
si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla?
daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)

sorin77	                   

buna ziua am si eu o mica problema,eu sunt rezident in italia,iara sotia a deschis actiune de divort in Romania.Pentru ca nu pot ajunge acum acasa sa ma apar ... (vezi toată discuția)
	                    sorin77	                   

buna ziua am si eu o mica problema,eu sunt rezident in italia,iara sotia a deschis actiune de divort in Romania.Pentru ca nu pot ajunge acum acasa sa ma apar ... (vezi toată discuția)

ciobanuma@yahoo.com	                   

Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort  am fost de acord sa ramana fetita  cu tatal ... (vezi toată discuția)
	                    ciobanuma@yahoo.com	                   

Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort  am fost de acord sa ramana fetita  cu tatal ... (vezi toată discuția)