avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - doresc amanare la primul termen
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - doresc amanare la primul termen

sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma prezint ce se intimpla?avem si o fetita de 12 ani
Cel mai recent răspuns: flyxy16 , utilizator 16:11, 11 Noiembrie 2010
daca vreti sa o sicanati si sa amanati procesul cat mai mult sau chiar sa respingeti actiunea de divort trebuie sa va angajati un avocat .
vreau sa o amin,ce se intimpla daca nu ma prezint la primul termen?
Daca lipsiti la primul termen de judecata si procedura este indeplinita, veti pierde momentul in care ati putea depune intampinare in care sa va formulati apararea fata de motivele invocate in actiune.
De asemenea la primul termen de judecata alaturi de intampinare puteti formula o cerere reconventionala in baza careia sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a reclamantei ( mai ales ca inteleg ca la mijloc este o relatie extraconjugala ) si totodata in situatia in care sunteti de acord cu incredintarea minorei catre mama, sa solicitati stabilirea unui program de vizita al acesteia.
Veti pierde de asemenea posibilitatea propunerii de probe in dovedirea celor 2 capete de cerere aratate mai sus.
in cererea cate presedinte acerut desfacerea casatoriei din culpa comuna sa isi reia numele purtat anterior si custodia copilului.problema e ca nu vreau sai dau sadisfactie si sa imi bat joc de ea si sai dau la termene pina se plictiseste,ce pot sai fac la prima infatisare sa o amin?
cea de care vreti sa va bateti joc, e mama copilului dvs.
puteti amana pe motiv ca nu ati reusit inca sa angajati avocat

Alte discuții în legătură

Divort alina_ion_escu alina_ion_escu intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort? si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla? daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 buna ziua am si eu o mica problema,eu sunt rezident in italia,iara sotia a deschis actiune de divort in Romania.Pentru ca nu pot ajunge acum acasa sa ma apar ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ... (vezi toată discuția)