avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cupoane de reducere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cupoane de reducere

Buna ziua!
V-as ruga frumos daca ma puteti indruma si pe mine cu niste informatii despre ce fel de companie ar trebui infiintata (cod caen, platitor/neplatitor tva, etc.) pentru urmatoare activitate comerciala: firma va opera un site, ceva de genul groupon.com, adica pe scurt, pe site va fi promovat zilnic cate o oferta a unui business care ofera un discount considerabil de pana la 80-90% (un cupon practic) pentru produsele/serviciile pe care le ofera (restaurante, baruri, spa-uri, magazine, servicii de curatanie, etc....orice). Pe site se va intermedia de fapt vinderea cupoanelor, se vor incasa contravaloarea cupoanelor si se va pastra doar un comision din banii incasati restul mergand la furnizorul cuponului. Ex.: Consumatie la restaurantul X in valoare de 150 RON la doar 50 RON. Cum ar trebui sa decurga operatiunea: firma furnizoare de produs/serviciu ce factureaza catre mine (sau se face doar un contract)?
Multumesc anticipat pentru ajutor si sper ca am fost destul de explicit!

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate facturi incasate de o alta firma in numele firmei mele MrGiacomo MrGiacomo Hello, Am o problema de natura contabila si nu stiu cum sa o inchid. Colaborez cu unul dintre site-urile de reduceri din Romania eu oferind servicii ... (vezi toată discuția)
Venituri neimpozabile-cod fiscal elamihaela elamihaela Daca poate cineva sa ma lamureasca la ce se refera punctul e) art.42 din Codul fiscal, care suna astfel: ART. 42 Venituri neimpozabile e) contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Punct de incasare facturi pay point mikitud mikitud Cum se inregistreaza in contabilitate acest serviciu? Deci am un magazin cu amanuntul unde urmeaza sa instalez un aparat de incasare a ... (vezi toată discuția)