avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... COD CAEN 8219
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

COD CAEN 8219

O persoana fizica,absolvent de studii economice superioare, doreste sa deschida un PFA, cu cod CAEN 8219"Activitati de fotocopiere,pregatire a documentelor si activitati de secretariat".
Pe acest PFA doreste sa colaboreze prin contract cu un contabil autorizat caruia sa-i pregateasca actele contabile pentru diverse firme.
Poate sa deschida acest PFA cu acest cod CAEN, daca el nu e mebru CECAR(nici contabil autorizat/nici expert)?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:07, 5 Septembrie 2015
Cred ca e in regula colaborarea pe care o descrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa onu77 onu77 Va rog un raspuns urgent.Doresc sa lucrez pe probleme de secretariat intr-un ONG.Se cere prestari de servicii cu PFA.Ce fel de PFA trebuie sa fac, ce sa trec ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea pentru un srl ionela-bulfea ionela-bulfea Buna ziua, Pt un SRL cu cod CAEN 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, contabilitatea se ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala,pfa? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna tuturor! Va rog foarte mult sa ma sfatuiti a.i sa gasesc cea mai convenabila si legala varianta cu SRL,II...?Nu am callitatea de expert contabil,sunt ... (vezi toată discuția)