Buna ziua,
Am cumparat un teren de la o persoana care si-a cerut in instanta reconstituirea dreptului de proprietate Legea 18/1991. Are o sentinta civila definitiva ,irevocabila si investita cu titlu executoriu, obtinuta in instanta in urma cu patru ani. Primaria refuza punerea in posesie . Persoana in cauza nu staruie prin demersuri, petitii sa puna presiune pe ei , in vederea executarii sentintei. Din contra , ne este teama sa nu vanda inca o data , sau de mai multe ori acelasi teren catre alte persoane.
As dori sa stiu daca exista posibilitate de a ii cere sa imi cesioneze drepturile litigioase( si daca in acest caz, poate fi vorba de drepturi litigioase, avand in vedere ca instanta s-a pronuntat si are o sentinta definitiva).
Si daca este posibil acest lucru,ce se intampla daca el intre timp a mai vandut inca o data acest teren. Imi este aparat dreptul de proprietate ,in acest mod( adica prin cesiune)? Sau, impreuna cu cesiunea drepturilor litigioase, preiau toate eventualele magarii pe care le-a facut? Multumesc
Contract de cesiune
rao76
In anul 2009 am incheiat un contract de cesiune cu X in calitate de cedent , eu, avand calitatea de cesionar prin care mi-au fost cesionate toate drepturile ... (vezi toată discuția)