avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii

Cine poate dispune anularea unui contract de servicii??? Numai instanta de judecata? Autoritatea contractanta a fost obligata de Curtea de apel la anularea procesului verbal de deschidere a ofertelor si la evaluarea ofertei reclamantului. Dar cum sa faca asta daca deja exista un contract in vigoare _?Cine cere anularea lui daca Curtea nu s_a pronuntat si asupra acestui aspect?
Cel mai recent răspuns: doina1234 , utilizator 11:44, 7 Noiembrie 2010
Daca in instanta nu s-a cerut si anularea inscrisurilor si actelor adiacente rezultate ca urmare a desfasurarii procedurii, atunci autoritatea contractanta ar trebui sa ceara in instanta si constatarea nulitatii acestui contract, plus si repunerea in sitatia anterioara, daca mai este posibil(pentru obligatiile deja implinite se face exceptie)-asta este opinia mea si sper sa nu ma insel.
multumesc. dar daca partile nu mai pot fi puse in situatia anterioara? licitatia fiind electronica SEAP nu mai poate repune ofertele pt a putea fi vizualizate, deci pe cale de consecinta nici evaluate . Deci as cere nulitatea contractului deja existent degeaba. si as risca sa fiu data in judecata de candidatul castigator cu care am incheiat deja acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de atribuire offline cu licitatie deschisa cu un singur ofertant tecnos1234 tecnos1234 Buna ziua, In aceasta situatie: \\"o singura oferta in licitatie deschisa\\" putem mentine acelasi pret ca in oferta initiala? sau suntem obligati sa ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns urgent ancabad ancabad Buna ziua, as dori raspuns urgent la o problema privind achizitiile publice si anume: In luna februarie a avut loc o licitatie publica conform oug 34, ... (vezi toată discuția)
Licitatie si interpretare art.44 hg 1660/2006 melcsy melcsy si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice ... (vezi toată discuția)