avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie si interpretare art.44 HG 1660/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie si interpretare art.44 HG 1660/2006

si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice elementele ofertei care fac obiectul procesului repetitiv, la stabilirea clasamentului final este luată în considerare ultima oferta depusă electronic - asta cum se intelege???????????????
Cel mai recent răspuns: pincag , utilizator 12:55, 9 Noiembrie 2010
Hmmmm......Ca sa stati linistit, eu zic sa introduceti in faza de LE o oferta cu un pret putin mai mic decat oferta initiala (sa zicem, 1 leu).:D
La faza finala de licitatie electronica oferta se poate imbunatatii doar in functie de pasul de licitatie ales de autoritatea contractanta. Iar referitor la art.44:
" ( (2) În cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul fazei de licitaţie electronică elementele ofertei care fac obiectul procesului repetitiv, la stabilirea clasamentului final este luată în considerare oferta depusă de către acesta anterior desfăşurării acestei faze, introdusă în prealabil în SEAP de autoritatea contractantă", asa ca poti sta linistit daca nu ai modificat oferta in calasment se va luat oferta din faza 1- adica de la deschiderea ofertelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cu faza finala electronica offline melcsy melcsy 1.va rugam sa-mi precizati la o asemnea faza se poate mari oferta precedenta data la faza normala sau numai se poate imbunatati. 2. este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Procedura de atribuire offline cu licitatie deschisa cu un singur ofertant tecnos1234 tecnos1234 Buna ziua, In aceasta situatie: \\"o singura oferta in licitatie deschisa\\" putem mentine acelasi pret ca in oferta initiala? sau suntem obligati sa ... (vezi toată discuția)