avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora insarcinata

buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca stau cu ei am decis sa stau cu ei pana fac 4 luni pentru ca am inteles ca nu se mai poate face nimic dupa???eu o sa ma mut la el si o sa lupt ca sa imi cresc copilu langa el...ce sanse sunt ca sa putem sa ramanem impreuna sa ne crestem bebele???va rog ajutati-ma
Fiind data situatia, trebuie sa aveti toate sansele pentru ca bebele sa aiba ambii parinti.Insa nu este o solutie sa nu doscutati cu mama , in mod special, fiindca veti avea nevoie de sprijin . Sau macar sa va adresati cuiva din cadrul Directiei pentru protectia copilului pentru a va consilia si a va indruma in aceasta perioada, avand in vedere faptul ca sunteti minora.
Depinde cum veti decide, in orice caz, la implinirea varstei de 16 ani va veti putea casatori, avand in vedere aceasta situatie. Succes.
Intrebarea e daca va doriti copilul....Tatal copilului chiar are motive de frica deoarece pe fondul unei neintelegeri il ''aveti la mana''.
3 luni si 2 saptamani.Tardiv. Aveti grija, trebuia sa va decideti mai devreme.Casatorie cu dispensa daca nu ma insel....
In situatia data,cred ca nu este util "avutul la mana".
Important,acum,este ca toti trei sa fie sanatosi.
Cel mai bine,este sa-i vorbesti mamei despre situatie.Sigur te va intelege si te va ajuta. Pentru ca,vei avea nevoie de ajutor,iar primii ce te vor ajuta,sunt parintii.
Orice ar fi,spune-i mamei tale,fetito. Abordeaza subiectul direct.
Mult succes. Sa fiti sanatosi toti trei.
Cu stima.
pop sorin a scris:

Intrebarea e daca va doriti copilul....Tatal copilului chiar are motive de frica deoarece pe fondul unei neintelegeri il ''aveti la mana''.



Nu as pune problema in acest mod si cred ca nu trebuie pusa astfel daca intre cei doi exista sentimente reale.
Ca si distinsa d-na consilier Margu,o femeie de omenie si o profesionista de mare calitate,care probabil ca femeie si mama ,o intelege cel mai bine pe tanara domnisoara si eu cred ca trebuie ca aceasta sa incerce sa discute cu parintii sau cu o persoana apropiata din familie,pentru ca la aceasta varsta,acesta poate fi un moment de cumpana si efectiv,are nevoie de ajutor,dar mai ales de sprijin moral,daca nu si material.
Ganduri bune si nastere usoara !

Daca aveti nevoie de sprijin,macar cu un sfat-si cred ca sunt si in asentimentul celorlalti consultanti-vom incerca sa va ajutam si sa va fim aproape.
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil poate lua o decizie rupa rupa - baiatul meu are 19 ani , prietena lui are 16 ani si a ramas insarcinata , niciunul nu vrea sa renunte la copil , amindoi sint liceeni . _ intrebare - in ... (vezi toată discuția)
Sunt minoră și am un copil, dar indemnizația este pe numele mamei mele și ea susține că are custodia bebelușului până fac eu 18 ani. Îmi poate lua fata dacă plec cu ea la concubinul meu? Alexandra0608 Alexandra0608 Buna seara! Am 17 ani și am copil cu barbat de 22 de ani, el a recunoscut copilul, dar indemnizația este pe numele mamei, iar ea susține ca fata este in ... (vezi toată discuția)
Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni ContSters201884 ContSters201884 acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt ... (vezi toată discuția)