avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Buna ziua,

ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost instiintat despre inceperea executarii silite din cauza unei datorii neachitate la timp catre un creditor, am primit somatia de executare si azi am primit si somatia pentru executarea silita imobiliara. Eu detin doar nuda proprietate iar mama mea si tatal meu detin uzufructul viager.
Se poate executa silit un apartament avand clauza de uzufruct viager? Eu sunt de acord sa se execute nuda proprietate si parintii sa aiba dreptul de folosinta pana la incetarea din viata. Cand se va face executarea se vinde intreg imobilul cu nuda proprietate si uzufruct viager?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita sdv_ses sdv_ses Detin un apartament obtinut print-un act de intretinere cu clauza de uzufruct intre parintii mei si mine.Am datorie la o banca de 2500-3000E.Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara- imobil cu sarcini susterlucian susterlucian Buna dimineata ! As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema.In urma cu ceva ani am luat un credit nevoi personale iar in urma cu un an din ... (vezi toată discuția)
Info executare silita scarlatvera7 scarlatvera7 Am facut un credit cu garantie ipotecara rang I asupra unui teren. In acest moment executarea silita s-a infiintat; deocamadata cu poprire asupra conturilor ... (vezi toată discuția)