Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberare provizorie pe cautiune

daca esti eliberat provizoriu pe cautiune cu o serie de restrictii cand sunt acestea ridicate?trebuie sa te prezinti la instanta? te citeaza instanta? inceteaza de drept dupa 30 de zile chiar daca judecatorul in incheiere nu a mentionat perioada ci doar pana la terminarea anchetei? terminarea anchetei nu este considerata odata cu prezentarea materialului? rechizitoriul cum il primesti daca esti in libertate ?
daca mi-ati lamuri aceste aspecte v-as multumi fffffffffffffff mult!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 22:47, 12 Noiembrie 2010
nu a facut pana acum ca au trecut abia 30 de zile si nu a crezut ca este de cuviinta sa faca dar incercam de-acum incolo...
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
roxanafey, utilizator
Ar trebui vazuta hotararea in intregul ei.
In mod normal liberarea provizorie pe cautiune isi produce efectele pana la un anumit termen.
Acel termen trebuie prevazut in hotarare deoarece in lege, din cate imi amintesc, nu scrie nimic cu privire la termen.
Avocatul care va vedea hotararea va putea intelege si sa va explice.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
roxanafey, utilizator
Da, dvs ati pus doar dispozitivul, dar considerentele instantei nu le putem vedea! Cum ati spus si dvs, avocatul nu a facut o astfel de cerere pana acum pentru ca nu a crezut ca este de cuviinta! Probabil in functie de toate aspectele cauzei o sa incerce sa va ridice aceste interdictii atunci cand veti avea o sansa reala:)!

Av. Claudiu Sorin Feteanu

Alte discuții în legătură

Arest preventiv ContSters176959 ContSters176959 buna seara . in cazul carderilor , cu acuzatii de constituire de grup infractional ,si phishing , dupa 6 luni de arest preventiv mai sunt sanse sa se judece in ... (vezi toată discuția)
Elib.sub control judiciar tayson tayson buna seara. in cursul cercetarii judecatoresti,persoana fiind arestata,ce putem cere(cu mai multe sanse de reusita)obligatia de a nu parasi localitatea sau ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai mica pedeapsa pe care acestia o pot lua? iamwhoiam iamwhoiam Buna ziua. As vrea sa adresez si eu o simpla intrebare. Fostul meu prieten a fost arestat si banuiesc ca se afla in arest preventiv acum . Nu are dreptul de as ... (vezi toată discuția)