daca esti eliberat provizoriu pe cautiune cu o serie de restrictii cand sunt acestea ridicate?trebuie sa te prezinti la instanta? te citeaza instanta? inceteaza de drept dupa 30 de zile chiar daca judecatorul in incheiere nu a mentionat perioada ci doar pana la terminarea anchetei? terminarea anchetei nu este considerata odata cu prezentarea materialului? rechizitoriul cum il primesti daca esti in libertate ?
daca mi-ati lamuri aceste aspecte v-as multumi fffffffffffffff mult!!!!!!!!!
Poate mai publicati inca o data hotararea si imi aratati si mie unde scrie momentul despre care vorbeati.Scrieti cu litere ingrosate ca sa vedem mai bine acel moment.
Avocatul dvs. ales ce v-a spus?
Din moment ce persoana in cauza a fost arestata, cred, sau cel putin vreau sa cred ca au existat niste motive. Liberarea pe cautiune nu inseamna ca nu mai exista aceste motive, ci ca doar exista cele de la 160 ind 2. Asa ca si liberarea este o forma mai blanda a arestului care are putere in continuare. Eu cred ca un timp e bine sa ramaneti in situatia asta si sa vedeti cum va decurge procesul, cum va fi rechizitoriul...Mai binele poate fi dusmanul binelui