avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unde sa ma adresez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unde sa ma adresez

va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am anuntat acestia au gasito miau zis an ce judet este si mi au dat numarul ei de tel am vb cu ea ne am anteles ca vine la mama ei care locuieste an aceas comuna si va sta cateva zile am fost sami vad fata dar acestia refuza sa ma lase sa scot fetita din casa nici macar pentru un minut cu toate ca eu m am dus cu ganduri serioase fara scandal de 3 saptamani nu pot sa ma bucur ca pot sa stau si eu cu copilu meu singur fara sa ma deranjeze nimeni
unde sa ma adresez pentru ca nici eu nici sotia nu am bagat divort iar ea nici nu vrea sa se anpace cu mine
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 22:14, 15 Noiembrie 2010
Pai ... daca tot nu mai sunt sanse de impacare divortati si va reglementati situatia. Cu aceasta ocazie se va hotara si cui sunt incredintati copiii, se va stabili un program de vizita pentru celalalt parinte.
Programul de vizita il puteti obtine provizoriu pe cale de ordonanta presedintiala, dupa ce va fi introdus divortul si acest program provizoriu s-ar aplica pana la data solutionarii definitive a actiunii de divort.
Formualti actiune de divort si solicitati incredintarea minorei sau
sa se stabileasca legaturi personale cu aceasta.
Formulati actiune de divort care va avea ca cereri accesorii si incredintarea minorului si obligarea la plata pensiei de intretinere a parintelui caruia nu i-a fost incredintat minorul.
Aceasta actiune se dovedeste cu probatorii cu acte,martori si ancheta sociala
Puteti formula pana la solutionarea actiunii de divort si o cerere de ordonanata presedintiala care are ca obiect incredintarea minorului
Disperarea cu care vii la un foro de avocati, arata ca vrei o calea dura, dar e pozibil sa te impac cu sotia. Incearca ca timpul treaca cu rabdarea, poate ca sa rezolv probleme. Nu este nici recomandabil despatirea la prima discutia. Nimeni in acest foro stie probleme reale ale cuplui dv. si era bine o sfaturi antai din apropiatii dv. Vizite sunt necesare, dar uniunea matrimoniale este mult mai important si pentru copii. Fara violente. Daca intervine violente, atunci calea judecatoreasca este singura solutia.
Daca nu vreti sa divortati si sa deschideti divort puteti depune o cerere de ordonanta presedintiala pentru a obtine prin instanta un program de vizitare.
Sfatul meu este sa va angajati avocat intrucat singur nu veti sti nici ce sa redactati si nici sa lamuriti instanta de judecata.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la ... (vezi toată discuția)