avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... concurs procurori in martie-aprilie 2008
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

concurs procurori in martie-aprilie 2008

salutare. detine cineva vreo informatie mai ``oficiala``referitoare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de procurori?eu am auzit ca s-ar organiza in aceasta primavara.....
Cel mai recent răspuns: ddaannyy , utilizator 12:09, 26 Februarie 2008
incearca pe site-ul csm-ului .....

www.csm1909.ro
In sedinta din 21 februarie 2008 Consiliul Superior al Magistraturii a declansat procedura de numire in functiile de judecator si de procuror pe baza de interviu in vederea ocuparii celor 15 posturi vacante de judecatori la judecatoriile care se confrunta cu un deficit mare de personal si a ocuparii celor 30 de posturi vacante de procuror la parchete de pe langa judecatoriile care se confrunta cu un deficit mare de personal.
www.csm1909.ro
In sedinta din 21 februarie 2008 Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat declansarea procedurii organizarii concursului de admitere in magistratura pentru ocuparea a 30 posturi de judecator si 50 posturi de procuror, pentru persoane cu vechime juridica de minim 5 ani, care se va desfasura in data de 13 aprilie 2008, conform calendarul estimativ al concursurilor si examenelor ce urmeaza a fi organizate in anul 2008.

Alte discuții în legătură

Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)