avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare Revisal

Cand trebuie sa inregistram in Revisal prelungirea unui contract pe perioada determinata ? In ziua cand expira perioada pentru care a fost incheiat?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 11:02, 18 Noiembrie 2010
Daca prelungirea se face pe baza unui act aditional, atunci se inregistreaza ca orice act aditional adica in aceiasi zi.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Popa Adrian, Contabil
Am incercat sa inregistrez in revisal la Modificare contract: desi data de sfarsit inregistrata anterior in revisal era 17/11/2010, azi cand vreau sa reactivez contractul imi apare mesaj ca nu a fost incetat? Nu ar trebui sa se faca automat?

Eu la ITM am facut prelungirea cu act aditional...dar nu stiu unde sa modific in revisal
Mergeti la " tipul contractului " - acolo puteti modifica prelungirea contrcatului.
Buna ziua. Parerea mea este asa: Mergeti in REVISAL alegeti salariatul respectiv, selectati tipul contractului, apasati modificare, selectati determinata, norma intrega, data inceprerii activitatii este data initiala a primei perioade. Chiar daca contractul a fost prelungit prin acte aditionale Data Ineperii Activitatii ramane data initiala cand si-a inceput salariatul activiatea la angajatorul respectiv, data sfarsit contract, motin incetare, acordul partilor, explicatii..............s-a prelungit contractul ....................prin act aditional..............cat mnai complet treceti aici ca sa se poata intelege operatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Contract eronat inregistrat in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Am un angajat cu perioada determinata, a carui contract individual de munca expira pe 01.03.2014. Din greseala (confuzie de nume) i s-a ... (vezi toată discuția)