Cand trebuie sa inregistram in Revisal prelungirea unui contract pe perioada determinata ? In ziua cand expira perioada pentru care a fost incheiat?
Multumesc anticipat.
Am incercat sa inregistrez in revisal la Modificare contract: desi data de sfarsit inregistrata anterior in revisal era 17/11/2010, azi cand vreau sa reactivez contractul imi apare mesaj ca nu a fost incetat? Nu ar trebui sa se faca automat?
Eu la ITM am facut prelungirea cu act aditional...dar nu stiu unde sa modific in revisal
Buna ziua. Parerea mea este asa: Mergeti in REVISAL alegeti salariatul respectiv, selectati tipul contractului, apasati modificare, selectati determinata, norma intrega, data inceprerii activitatii este data initiala a primei perioade. Chiar daca contractul a fost prelungit prin acte aditionale Data Ineperii Activitatii ramane data initiala cand si-a inceput salariatul activiatea la angajatorul respectiv, data sfarsit contract, motin incetare, acordul partilor, explicatii..............s-a prelungit contractul ....................prin act aditional..............cat mnai complet treceti aici ca sa se poata intelege operatia.
Prelungire cim
Marinescu_And
Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)