avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire CIM

Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata de 6 luni, iar acum in septembrie urmeaza sa-i aplic modificarea pe per. nedeterminata. Ma puteti ajuta si pe mine cum sa procedez? Si cu contractul in forma scrisa si in REVISAL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 12 Septembrie 2011
Schimbarea de pe perioada det. in nedeterminata, se va face prin act aditional, semnat si acceptat de catre ambele parti (atat angajator cat si salariat), daca se accepta, il inregistrati in Revisal, ...
procedura o aveti si pe site...daca nu va descurcati puteti merge cu el la ITM si va ajuta cei de acolo... ;)
Marinescu_And a scris:

Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata de 6 luni, iar acum in septembrie urmeaza sa-i aplic modificarea pe per. nedeterminata. Ma puteti ajuta si pe mine cum sa procedez? Si cu contractul in forma scrisa si in REVISAL?


Pentru varianta noua a REVISAL-ului :
Modifcarea c.i.m. - operatia permite modificarea informatiilor unui contract deja adaugat in cadrul aplicatiei. Selectarea acestei functionalitati deschide ecranul in care se vor modifica date referitoare la inregistrarea selectata.
Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul
"Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea
"Contracte".

Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare > >".

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii..... aici se modifica data de sfarsit a c.i.m.

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu sumarul informatiilor despre salariat.

Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.

Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".

Aplicatia afiseaza lista de contracte care vor fi exportate. Pentru a genera registrul, utilizatorul apasa butonul "Salveaza", urmand a selecta calea de pe discul local unde acesta va fi salvat.
Odata salvarea efectuata cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de informare: angajator exportat cu succes.



Pentru varianta veche
Intrati pe c.i.m. al salariatului respectiv si va duceti la modificare tipul c.i.m. , modificati data de sfarsit a acestuia , apoi salvati , exportati fisierul xml si apoi transmiteti sau depuneti fisierul generat la ITM.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal neon butterflies neon butterflies dupa ce am terminat de inregistrat din vechiul in noul revisal cum se face exportul pe stik ptr a l depune la itm? multumesc (vezi toată discuția)
Revisal 500 MIRELAPITICAS MIRELAPITICAS Cum se copiaza datele din revisal 500 pe discheta sau pe CD , ptr a fii depuse la ITM ? (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)