avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare femei/ tineri/ someri din mediul rural in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare femei/ tineri/ someri din mediul rural in cadrul unui ONG

Buna ziua,


as dori sa stiu care sunt beneficiile pentru un angajator ONG atunci acesta cand ofera loc de munca persoanelor din mediul rural (femei casnice, tineri, someri)? Persoanele vor fi angajate cu contract pe perioada determinata si nedeterminata, iar in cazul altora va fi vorba de stagii de practica.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Beneficii angajare someri in cadrul unei intreprinderi individuale?! ramonasica ramonasica Buna seara! As dori sa stiu daca, o data angajata in cadrul unei Intreprinderi Individuale, mai pot beneficia de prima de relocare si toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana 48 ani dodolala dodolala BUNA ZIUA!AS DORI SA INTREB CU MULTUMIRI ANTICIPATE,DACA:EU AM 48 DE ANI SI NU SUNT SOMER,SUNT CASNICA MOMENTAN,PATRONUL POATE PRIMII ACEI 500 DE LEI SI PT ... (vezi toată discuția)
Incetare contract pe perioada nedeterminata bryan bryan Institutie publica. avem un angajat pensionar. are contract pe perioada nedeterminat facut dupa pensionare. cand ii inceteaza contractul? daca el nu vrea sa ... (vezi toată discuția)