avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Din floare in floare, comparatii siteuri barouri
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Din floare in floare, comparatii siteuri barouri

Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista.
Nu pe pagina oficiala a Baroului Bucuresti.
Motiv pentru care, intr-o incercare de a afla daca suntem cu totii in aceeasi "oala" cu privire la aspectul "pagina oficiala de internet a Baroului total inutila si neintretinuta", am accesat pagina Baroului Cluj.

Nu realizez ce speram sa aflu, dar am ramas placut surprins. Se pare ca cei din Cluj chiar au inteles faptul ca imaginea conteaza, prima impresie intotdeauna conteaza, si in consecinta observ un portal intretinut atat estetic, cat si din punct de vedere al informatiilor expuse membrilor/utilizatorilor acestuia.

Ca si nota comparativa, accesand pagina oficiala a Baroului Bucuresti, constati existenta unui "anunt" de forma:
"ANUNT

In atentia avocatilor care nu si-a achitat contributiile restante la
Baroul Bucuresti, U.N.B.R. si Filala Bucuresti a C.A.A."

Punand accent pe stilul plastic iesit din comun a partii de propozitie ce mandra contine un dezacord cat UNBR de mare.

Este un exemplu minor, dar deranjant, si m-am intrebat intotdeauna de ce acesti oameni, nu sunt capabili sa creeze o pagina de web functionala, care in definitiv i-ar scuti de nervi si cozi formate din avocati grabiti, enervati si plictisiti de indolenta de care dau dovada o parte din angajatii institutiei in cauza.

Pagina oficiala a Baroului Bucuresti, in concluzie, poate fi privita ca un afront din partea celor care sustin legitimitatea existentei acestuia si care, in definitiv il "intretin".
Il intretin in contra bunului simt si in contra nevoilor nascute, actuale si presante ale avocatului din ziua de astazi, care nu poate afla cum poate contribui la bugetul baroului prin achitarea unei simple taxe, intr-un mod rapid, fara alte complicatii.
Nu, stimati colegi, este necesar un tur de onoare pana la sediul baroului pentru a putea beneficia de aceasta informatie.

Revenind, va invit sa aruncati o privire pe site ul Baroului Cluj, sa va faceti o idee, in cazul in care nu stiati deja, asupra a cum trebuie sa arate pagina de web a unei institutii denumite Barou.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2008
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
Si eu ma tot gandeam la "serviciul" pe care ni l-au facut nepublicand lista minunata, mai ales ca in noiembrie anul trecut au putut! Stau si ma gandesc daca sa ma duc sau nu pana acolo, avand in vedere ca de vreo 4 luni n-am mai trimis declaratia de venit, o mare absurditate, dar sunt la zi cu contributiile.

Contul pentru taxa este RO63RNCB0080005630040001 deschis la BCR centrala.
Multumesc pentru info Andreea. :)
Propun afisarea unui link catre acest topic pe site-ul baroului.
Nu de alta, dar asa pot afla cei interesati contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat pe 2008.

Bai, Andrei, bai, nesimtitule!
Nu ti-e rusine, mai? Cum iti permiti sa vorbesti de intretineri si chestii?
Mai, ti-ai vazut lungul nasului?
Taci, stai la coada, sa ai marunt la tine si inchideti naibii telefonul ala mobil, bai! X-(Ce vrei, sa te sune clientii ca sa ai bani sa platesti taxele? Stai linistit ca eu, baroul de neocolit, nu imi iau taxa numai daca tu castigi bani. Eu o iau oricum, daca nu te trec pe lista... nu ti-ar fi rusine! #-o
:)):)):))
Dragi colegi... e vorba despre ureche aici. Mi-a placut chestia cu dezacordul desi, sincer, m-am uitat pe sait si nu o observasem. :O Asa ca a fost binevenita sublinierea ta.
Cred ca nu ma mai astept demult sa am ceva de calitate de la baroul minunat!
Mai nou s-au taiat din cheltuieli, de exemplu acelea cu editarea tabloului avocatilor... ca doar avem atata excedent de atata timp, nu ne permitem sa facem niste carti de 2 lei...
Bine, nu ca voia vreun avocat cartea aia, da' puteam noi, baroul excelent, sa dam un cod civil o data pe an, ceva... ieftin si folositor.
Numai ca nu intelegeti, nici tu, Andrei, nici Liliana si nici Andreea: eu nu dau nimic, eu doar iau!!! Fraierilor!
:D

P.S. Sper ca nu te-a suparat inceputul, Andrei. Era... o personificare a baroului.
Acuma serios vorbind, n-are nimeni drum pe la barou sa-mi spuna si mie ceva ce banuiesc, anume ca sunt pe lista lor de rau-platnici? Nu de alta, dar nu le-am trimis idiotenia de declaratie de cateva luni...
Ajung eu marti sau miercuri. Iti spun. :D trebuie sa depun ceva cereri, deci e musai. A! Si sa-mi platesc baroul. B-) Si CAA daca tot ajung.

Alte discuții în legătură

Contributii barou Mihaela Enache Mihaela Enache Imi poate spune cineva care e cuantumul contributiilor la UNBR si la Baroul Bucuresti / pe luna pt un avocat stagiar? Doamna de la cancelarie m-a expediat si ... (vezi toată discuția)
Primire examen definitivat Valentina Curosu Valentina Curosu IMi spune si mie cineva, ce imi trebuie pentru primire la examenul de definitivat, o simpla recomandare sau contractul propriu-zis cu avocatul la care m-am ... (vezi toată discuția)
Alegeri baroul bucuresti A.E.Savescu A.E.Savescu ALEGERI BAROUL BUCURESTI Candidati si noutati http://www.juridice.ro/speciale/alegeri_baroul_bucuresti_2007.php Sondaj de opinie ... (vezi toată discuția)