avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa gospodareasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa gospodareasca

Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara autorizatie. Distanta din copertina pana in gardul cu proprietatea vecina(bloc cu 3 etaje +parter) este de 1 metru. In urma unei reclamati facute de vecinul de la parter am primit de la primarie o somatie sa o daramam. Am fost la primarie sa intram in legalitate cu constructia din lemn, am depus actele pentru certificatul de urbanism si ca raspuns ni s.a spus din nou sa o daramam pe motiv ca am opturat insorirea constructiei vecine. Distanta din gardul meu pana in bloc este de 2 metri. Consideram ca blocul a fost construit ilegal, acesta avand toate geamurile pozitionate catre casa noastra, ceea ce nu ne.a deranjat pana acum. Eu pentru o anexa ar trebui sa las o distanta mai mare din gard pana in prorietate, decat au lasat cei care au construit blocul. Ce pot face sa nu daram copertina si sa intru in legalitate cu ea? Agatandu.ma de constructia blocului din spatele casei. Mentionez ca pe cand am cumparat noi terenul puz.ul era doar p+2, acesta modificandu.se peste noapte.

Alte discuții în legătură

Acoperisul unei anexe peste gardul comun radupe radupe Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare si sa va multumesc pentru timpul acordat! Detin o locuinta P+M construita in 2008,aflata cu zidul lateral ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Actiunea de granituire valy 84 valy 84 Buna ziua am si eu o situatie mai delicata si as vrea sa stiu cum sa procedez. Am numit titlul subiectului actiunea de granituire pentru ca mai multe persoane ... (vezi toată discuția)